POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Säsongen över för Hammarbyback

Monday James värvades till Hammarby inför den här säsongen.
Han gjorde bra ifrån sig under vårsäsongen men skadeproblem hardärefter gjort att han inte kunnat spela och nu är säsongen över.

I somras köpte Hammarby loss Monday James från hans klubb Bayelsa United. Detta efter en riktigt fin vårsäsong. Men därefter har skadeproblem gjort att han ställts utanför truppen och nu uppger hammarbyfotboll.se att hans säsong är över.
"Monday James fotskada är alltjämt under utredning, men säsongen är att betrakta som över för mittbacken. Även om han får klartecken att gå in träning är det knappast troligt att han hinner komma i matchform innan de tre omgångar som återstår är färdigspelade." skriver klubben på sin hemsida.

James skada är förstås ännu ett tungt bakslag i den långa raden av motgångar som Hammarby haft den här säsongen.
James spelade senast mot Kalmar 31 augusti och hoppade å in i den 64:e minuten. Därefter har han inte kunnat bidra på det sätt som varken han själv eller Hammarby nog tänkt sig.

I och med att säsongen nu är över för hans del blir det därmed inget spel i derbyt mot AIK på söndag. Inför det är det frågetecken för Rami Shaabans och Sebastian Castro-Tellos medverkan. David Johansson missar matchen, då han är avstängd. Däremot är Igor Armas tillbaka just efter avstängning. 

Publicerad 2009-10-20 kl 15:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå