Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sätter press på Gais: ”Får titta på andra lösningar”

En av få ljusglimtar i årets Gais, men Linus Tornblad kan snart vara förlorad för de grönsvarta. Fortfarande inget nytt kontrakt i sikte för den 18-årige talangen.
- Det är svårt att bedöma om Gais prioriterar detta, säger Tornblads agent.

Linus Tornblad uppmärksammades redan i fjol sommar då han avgjorde finalen i Gothia Cup:s Tips Elit-klass för 17-åringar. I år uppflyttad i a-laget med vissa förhoppningar om speltid, men efter vårsäsongen står Tornblad på nio allsvenska matcher och ett mål.

18-åringen har dock utgående kontrakt och kan nu vara på väg att lämna klubben. Förhandlingarna om ett nytt kontrakt går långsamt och Tornblads agent Martin Klette vill att Gais ska komma till skott snabbbare.

- Det har inte hänt mycket den senaste månaden så det är svårt att bedöma om Gais prioriterar detta. Jag har meddelat dem att jag kan träffa dem nästa vecka om de vill försöka hitta en lösning, säger Klette till FotbollDirekt.se.

- Om inte, får vi möjligen börja titta på andra lösningar. Vi har avvaktat med det iom att Linus prioritet har varit att stanna i Gais. Nu börjar det dock närma sig dagen med stort D.

Hur ser det ut med alternativ för Linus?

- Eftersom Gais har varit Linus prioritet har vi inte på allvar satt igång med att tala med andra klubbar. Jag avstår från att svara mera än så.

Publicerad 2012-06-29 kl 14:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons