Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Se AIK och Barca live - exklusivt på fotbollskanalen.se

Se exklusiv livefotboll på fotbollskanalen.se som erbjuder AIK-TPS Åbo och Barcelona- Athletic Bilbao under lördagen.

Fotbollskanalen.se fortsätter att erbjuda exklusiva livesändningar på webben av såväl de allsvenska lagens uppladdning som matcher från La liga.

På lördagen kan du både se AIK-TPS Åbo och Barcelona-Athletic Bilbao i sändningar som bara kan följas på fotbollskanalen.se.

Sändningen av AIK-TPS Åbo börjar på fotbollskanalen.se 13.55. Men du kommer att kunna boka din biljett redan innan eftersom antalet användare är begränsat. Sedan kan du logga in med dina användaruppgifter lagom till match. Priset är 49 kronor.

I Spanien bjuds det på tunga matcher i La Liga som inte längre verkar vara så avgjord som man tidigare trott. På lördagen så krockar Madrid-derbyt mellan Real och Atletico med Barcelona-Athletic Bilbao.

Bägge La liga-matcherna startar 20.00 men tittarna ges möjlighet att se båda matcherna. TV4 Sport sänder Real Madrid-Atletico Madrid medan fotbollskanalen.se erbjuder en möjlighet att se Barcelona-Athletic Bilbao.

Matchen kommer att kosta 49 kronor, precis som övriga av TV4:s La Liga-matcher på Internet. Tittarna får bild och ljud av en hög kvalité och en svensk kommentator.

fotbollskanalen.se

Publicerad 2009-03-06 kl 22:14
Annons
Annons
Annons