Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Se Kalmar-Häcken HÄR - INFÖR matchen: Sista chansen i guldstrid

Sista chansen för Kalmar FF i guldstriden. Jämte är kvällens match sista chansen för Häcken att vara med om en topp-4-placering. Med det - allt eller inget på Rambergsvallen.

HÄCKEN

Skador/avstängningar: Paulinho.

Preliminär startelva: Christoffer Källqvist – Johan Lind, Tom Söderberg, Emil Wahlström, Marcus Jarlegren – Erik Friberg, Jozef Karlsson – Jonas Henriksson, Vinícius Lopes, John Chibuike - Mattias Ranegie.

Håll ögonen på: Mattias Ranegie är en stor, stor begåvning. En spelare som kan vara sensationellt bra. Trots sin längd, så väl teknisk som smart och målfarlig. En spelare som när han är som bäst kan ta en plats i vilken allsvensk startelva som helst.

BKH-snack:
- Förutom Paulinho så ska alla som var med senast kunna vara med även mot Kalmar, säger Häckens fysioterapeut Calle Persson till klubbens officiella hemsida.

Tränare Peter Gerhardsson vill inte låsa sig taktiskt inför Kalmar-matchen. Och just det har – känner Gerhardsson, den allra största delen i Häckens framgångar.

- Jag tycker att vi är ett taktiskt skickligt lag och det är starkt av spelarna att klara av att genomföra en annan taktik än vad vi tränat på inför matchen, säger Gerhardsson.

KALMAR FF

Skador/avstängningar: Mikael Eklund (s).

Preliminär startelva: Petter Wastå - Emin Nouri, Joachim Lantz, Stefan Ålander, Stefan Larsson - Henrik Rydström, Tobias Eriksson - Daniel Mendes, Daniel Sobralense, Abiola Dauda - Ricardo Santos.

Håll ögonen på: Abiola Dauda. En spelare som Kalmar verkligen behöver – i synnerhet sedan Rasmus Elms smartness försvunnit. En av få i dagens KFF som förmår att göra det oortodoxa. Irrationell och med en internationell kvickhet i sitt steg. KFF-snack:

- Det är två lag som gör mycket mål som möts. Jag hoppas att vi kan fortsätta att skapa mycket målchanser men att vi samtidigt får med en fungerande helhet, säger Nanne Bergstrand till Kalmars officiella hemsida.

Publicerad 2009-09-23 kl 13:34
Annons
Annons
Annons