POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Sega förhandlingar med Elm: ''Söker andra utmaningar''

Han är en av allsvenskans hetaste spelare. Efter säsongen går 21-åringens kontrakt ut, men mycket tyder på att Viktor Elm lämnar Kalmar FF innan det.

- Jag söker andra utmaningar, säger mellanbrodern Elm till Barometern.

Viktor var den andra brodern i klanen Elm att skriva på för Kalmar FF. Han kom till klubben inför 2006 och har för varje säsong tagit ett kliv framåt. Förra året beslöt sig Mikael Blomberg för att flytta hem till Norrköping och då tog Viktor Elm en ordinarie plats på det centrala mittfältet. Under 2008 har han gjort sex mål och är delad tvåa i skytteligan. Elms framfart har inte gått obemärkt förbi och Heerenveen är en klubb som specialstuderat smålänningen.

- Jag vet att det finns ett visst intresse från ett par klubbar. Nu har jag inte pratat med Klette (Viktors agent Martin Klette) på två dagar så jag vet inte så mycket mer, berättar han.

- Jag skulle gärna vilja vara med och spela hem ett SM-guld med Kalmar FF. Men får jag ett bud i sommar som känns helt rätt så blir det svårt att tacka nej. Men visst känns det väldigt kluvet att i så fall lämna Kalmar.

En förlängning med KFF ser ut att vara långt borta.
- Vi snackar men det går sådär just nu, säger Elm till Barometern.

FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-15 kl 15:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå