POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Selakovic utesluter inte flytt

Vårsäsongen har inte blivit som IFK Göteborgs Stefan Selakovic tänkt sig. Speltiden har varit minimal och petningarna många. Ett visst mått av frustration har därför växt fram hos det förre detta utlandsproffset.

- Jag vill ju visa vad jag kan men det är svårt när man inte får spela, säger Selakovic till FotbollDirekt.com.

Under vårens elva inledande matcher har Selakovic endast startat en match till skillnad från i fjol då han startade i 22 av 26 matcher.
- Jag fick operera mig efter sista matchen i höstas och var förberedd på att få lite speltid i början av våren. Men jag har varit i matchform länge nu men ändå inte givits chansen.

Har du fått någon förklaring av tränarna? - Vi har haft diskussioner men de håller jag helst för mig själv. Men de anser väl att det finns bättre alternativ i startelvan och ibland är det så i fotbollslivet.

Att Stefan inte givits chansen under våren borde öppna för en flytt i sommar till en klubb där mer speltid erbjuds. Men några sådana tankar har han ännu inte haft.
- Fokus har bara legat på fotbollen men jag utesluter inget. Dyker det upp något intressant kommer jag ta mig en funderare.

Hoppfull inför hösten

I förra helgens cupmatch, som Göteborg vann mot Falkenberg, fick dock Stefan spela samtliga minuter där matchen dessutom gick till förlängning. Trots vårsäsongen har ändå lite hopp infunnit sig inför hösten.
- Jag hoppas få spela mer då det kommer bli mycket matcher med allsvenskan, Champions League-kval och cupen. Men å andra sidan var det mycket matcher även nu i våras.

Publicerad 2008-05-23 kl 15:04
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå