Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
32v

Sema efter tappet av Potter: "Känns inte bra alls"

Foto: Bildbyrån

Graham Potter är klar som tränare i Swansea och lämnar därmed Östersund.
- Om jag ska vara ego känns det inte alls bra, jag hade velat ha kvar honom, säger ÖFK-mittfältaren Ken Sema till Fotbollskanalen.

Under tisdagen blev det officiellt att Graham Potter lämnar sitt tränaruppdrag i Östersund. Engelsmannen tar dessutom med sig sin assisterande tränare Billy Reid och scouten Kyle Macauley till Swansea.

Ken Sema har haft Potter som tränare i två och ett halvt år och fick ta emot beskedet under dagen.

- Det är klart att det är tufft att han lämnar med tanke på allt han har gjort för oss och hela resan vi har gjort. Vi har vunnit cupen, tagit oss till Europa League och slagit Arsenal. Samtidigt är det så här. Vi visste att en dag kommer han dra och frågan var mer när han drar, säger mittfältaren till Fotbollskanalen.

- Om jag ska vara ego känns det inte alls bra. Jag hade velat ha kvar honom men om jag ska vara ärlig och objektiv så är det med all rätt han drar. Han har gjort allt han kan göra i Sverige och är redo för större äventyr.

Potter kom till Östersund 2011 och har sedan dess fört laget till guld i svenska cupen och gruppspel i Europa League.

- Jag är stolt att jag fått ha han som tränare i två och ett halv åt och varit med på den här resan. Jag kommer ändå från superettan och nu har man blivit en landslagsspelare och spelat stora matcher. Han förtjänar hyllningar, det gör han. Folk vet vad han har gjort och klubben var långt ner i divisionerna när han kom och nu är det ett lag som är känt i Sverige.

Publicerad 2018-06-04 kl 19:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons