POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Semas kontraktslängd fortsatt hemlig: "De ville hålla det för sig själva"

Foto: Bildbyrån.

Maic Sema är i målform för Sundsvall i allsvenskan.
Däremot är det oklart hur långt hans kontrakt sträcker sig. 
- De ville hålla det för sig själva, så det finns inget mer att säga i dag, säger han till Fotbollskanalen. 

Maic Sema, 29, återvände tidigare i år från indiska klubben NorthEast United till Sundsvall för spel i allsvenskan igen. Efter två mål och två assist på de fyra inledande matcherna i klubben, så skadade han sig och missade sex matcher i allsvenskan.

Nu är han sedan en tid tillbaka åter med på planen igen och stod i helgen för ett mål och en assist i Sundsvalls 4-0-seger mot Sirius i Uppsala. 

- Det känns bra, när laget går bra går jag också bra. Mina lagkamrater ger mig möjlighet att göra min grej. Jag kan påverka framåt, känner mig involverad och får ett stort ansvar. Jag vågar vara avgörande. Jag missade sex matcher under våren och gick skadad, så det känns bra att vara tillbaka. Det är hela tiden en stigande form, säger Sema till Fotbollskanalen. 

Sema är i år noterad för sex mål och tre assist, enligt SvFF:s hemsida. Det är hans hittills bästa poängskörd i karriären i allsvenskan. 

- Det är mycket kvar också, så jag hoppas att poängen fortsätter. Jag känner stort självförtroende och har kommit in i min roll i ett lag som passar mig. Jag har möjlighet att göra mycket poäng. Det gäller att ta vara på möjligheterna, sista passningen, alltid vara effektiv. 

Däremot är det externt oklart hur länge Sundsvall får behålla Sema. När klubben offentliggjorde värvningen, så gick man inte ut med mittfältarens kontraktslängd. 

- Det finns anledningar till att vi inte känner att vi har något att vinna på att berätta längden. Vi har hittat ett bra avtal för Gif Sundsvall och vi vill inte kommentera längden på avtalet, sa sportchef Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning då.

Hur långt är egentligen ditt kontrakt?
- Jo, vi sa väl inte så mycket, skrattar Sema. 

- Vi kom överens om att hålla på det. De ville hålla det för sig själva, så det finns inget mer att säga i dag, fortsätter han. 

Är du sugen på att stanna i Sundsvall efter den här säsongen?
- Det är som jag har sagt hela tiden, att jag är här och nu. Jag trivs bra här, får spela fotbollen som jag kan och tar det här och nu. Jag trivs i staden, med min roll i laget och sättet vi spelar på. Jag njuter nu. 

Han förnekar däremot inte att det vore roligt med ett nytt äventyr utomlands. 

- Just nu trivs jag här, men det är självklart att man som fotbollsspelare vill ta steg. Jag fick möjlighet till ett kortare uppdrag i Indien. Det var lärorikt och en annan nivå. Jag fick därmed en bra försäsong och kom in i ett bra stim i Sundsvall. Jag fokuserar här och nu, sedan vet man att om det går bra, så dyker det upp intresse. Jag är här och nu, så vi kan fokusera på våra mål som vi vill uppnå. 

Publicerad 2018-09-05 kl 16:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå