POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Semestrande agent sinkar Ricardinho-förlängning

Sedan i vintras har MFF försökt förlänga med Ricardinho. Men kontraktsförlängningen drar ut på tiden - och det på grund av en agent som inte vill ge sig till känna.

- Vi försöker få agenten att komma till Malmö, men vi får inte tag på honom, säger MFF:s sportchef Per Ågren till FotbollDirekt.se.

Ricardinhos kontrakt med Malmö går ut efter säsongen. MFF har sedan i vintras talat om att förlänga kontraktet - men fortfarande har man inte kommit till skott. MFF förklarar nu vad som gör att det tar tid. Ricardinhos agent Daniel De Paiva är svår att få tag på.

- Vad vi förstår så är han i Brasilien på semester. Vi har korresponderat en del tidigare och han har sagt att han ska komma till Malmö, men vi vet inte när det blir av, säger Per Ågren.

Ricardinho har vid upprepade tillfällen bedyrat hur mycket han tycker om klubben MFF och staden Malmö. Den 26-årige vänsterbacken vill skriva ett längre kontrakt med MFF och Per Ågren vill detsamma.  

- Ja, tre eller fyra år siktar vi på. Visst är vi optimistiska. Men jag vill inte säga att det är en formalitet, vi ska ju förhandla också.

Frustrerande att agenten inte ger sig till känna?

- Nog kan man väl tycka att det borde vara lättare att få kontakt med honom, men det känns ganska lugnt ändå. Vi utgår ifrån att han kommer hit förr eller senare.

Tidigare har det ryktats om att Roland Nilsson velat ta med sig Ricardinho till FCK, men Per Ågren förnekar att det skulle vara aktuellt.  

- Nej, Roland har i vart fall inte talat med oss om det, varken nu eller tidigare. 

Publicerad 2011-07-18 kl 14:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå