Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Serbisk anfallare på väg till HIF?

12 mål på 18 matcher - nu kan Thomas Sörum återförenas med radarpartner. Helsingborg uppges jaga Haugesunds serbiske anfallare Nikola Djurdjic.
- Han är en spelartyp som Helsingborg behöver, en spelare som kan skapa något på egen hand, säger Thomas Sörum.
-

Nikola Djurdjic har gjort 12 mål på 18 matcher för Haugesund den här säsongen – sedan han anlände till klubben 2009 har han legat stadigt på 12 mål per säsong och nu börjar större klubbar rycka i serben.

Bland dem Helsingborg, som i fjol sommar gjorde affär med Haugesund om Thomas Sörum. Enligt Haugesunds Avis är slåss tre klubbar om Djurdjic; HIF, danska Odense och holländska Roda.

Thomas Sörum återförenas gärna med Djurdjic i HIF:

- Det hade självklart varit kul att spela med Nikola igen. Och han är en spelartyp som Helsingborg behöver, en spelare som kan skapa något på egen hand, säger Sörum till Haugesunds Avis.

HIF:s sportchef Jesper Jansson vill inte kommentera uppgifterna men säger att han känner till spelaren i fråga. Och inget bud har kommit in till Haugesund:

- Nej, det är inget konkret bud på Djurdjic nu. Det enda budet som kommit är det från Vålerengen tidigare i sommar. Men det är många klubbar som är intresserade av Nikola, säger Haugesunds ordförande Ingolf Steensnaes.

Alfred Finnbogason är nu HIF:s högsta prioritet och man hoppas lösa islänningen från Lokeren innan lördagens match mot Elfsborg. Huruvida man tar in ytterligare en anfallare om man lyckas med Finnbogason är oklart.

Publicerad 2012-08-16 kl 12:30
Annons
Annons
Annons