POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Shaabans skada inte allvarlig - snart tillbaka

Det blev bara en match den här gången för Rami Shaaban innan han än en gång tvingas vila på grund av skada. Det är dock ingen knäskada den här gången, utan en helt ny skada.

- Han har en blödning på baksidan av ena låret som sträcker sig mot ena skinkan. Han går på rehabilitering i tre dagar och sedan får vi se, säger fystränaren Janne Mian till FotbollDirekt.se

Redan efter matchen mot Kalmar uteslöt Shaaban spel mot Örebro i nästa match och det är något som står fast enligt Mian.
- Ja, det är omöjligt att stå i mål efter tre dagars rehabträning.

Mian hoppas att tre dagar räcker och räknar med att få se Shaaban tillbaka snart igen och spela fler matcher innan uppehållet för U21-EM.
- Vi åker till Örebro och Mjällby härnäst och därefter ska han kunna vara med och konkurrera igen, säger Mian.

Den tidigare knäskadan som hållit honom borta är det alltså inte som spökar denna gång, utan det är en helt ny skada.
- Det är skittråkigt såklart, inte minst med allt som hände med 1-4 och så men vi ska vara glada för att det bara är en blödning och att han snart är tillbaka. Kristoffer "Poppen" Björklund är dessutom en bra ersättare och det känns som om han har tagit kliv jämför med förra säsongen och bakom honom har vi Johannes Hopf, så det känns som om vi har väl förspänt på målvaktssidan, säger Mian.

Så knäskadan har ingenting att göra med den nya skadan? - Nej, den skada han fick nu kan hända vem som helst när man ska sparka iväg bollen. De har inget samröre alls.

Publicerad 2009-05-07 kl 13:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå