Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Siggi Jonsson: "Djurgården sämre idag"

För åtta månader sedan fick Siggi Jónsson sparken som tränare för Djurgården. Och huvudpersonen själv tycker att laget har gått tillbaka flera steg sedan han och assisterande tränaren Paul Lindholm tvingades bort från klubben.

- Djurgården är sämre i dag än när jag och "Pålle" tränade laget. Man skapar inga chanser och har släppt in massor med mål. De kommer att få tufft att klara kontraktet, men jag har ett Djurgårdshjärta och hoppas att det löser sig, säger Siggi Jónsson till Aftonbladet.

Det var inför säsongen 2007 som islänningen tog över Djurgården. Debutåret var Blåränderna snubblande nära att vinna SM-titeln och även 2008 började lovande. Sedan kom problemen och hösten blev usel. Ett stukat Djurgården seglade in först som tolfte lag när allsvenskan summerades. Efter säsongen sparkades Jónsson och Lindholm från Djurgården.

- Jag har varit jävligt irriterad, vi fick sparken för att Djurgården skulle satsa långsiktigt. Och titta hur det blev, säger han till tidningen.

- Det är så typiskt Djurgården, det finns inget tålamod. Man säger att man ska satsa långsiktigt och följa manualer, men vad händer? Man ändrar taktik och följer inte alls de långsiktiga planerna.

Publicerad 2009-07-25 kl 09:49
Annons
Annons
Annons