Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Siggi vill bygga för 2009 - med hjälp av derbyt

Djurgårdens tränare Siggi Jonsson hoppas att en derbyvinst kan vara inledningen på nästa säsongs uppsving för Djurgården.
- Jag vill att vi kan använda de sista matcherna för säsongen med att avsluta positivt och bygga inför nästa säsong, säger han till fotbollskanalen.se.

Enligt Jonsson är hans förberedelser inför ett derby inte annorlunda än inför andra matcher. han hoppas att Djurgården an ta vara på de saker som fungerat bra på sista tiden kan lyftas ytterligare ett snäpp mot Hammarby.
- Vi har haft stort bollinnehav och har spelat aggressivt så det jobbar vi vidare på. Det gäller att ha rätt engagemang och vara bestämda framför mål, säger han.

Islänningen verkar inte tänka så mycket på snacket om att bli bäst i stan; men han siktar uppåt i tabellen.
- Vi vet hur viktigt det är för våra supportar att vi klättrar i tabellen. Och det som är viktigt för dem är självklart viktigt för oss. men visst vill vi vara bäst i Stockholm, säger han.

Måndagskvällens derby har föregåtts av ett landslagsuppehåll ett matchuppehåll som inte var så välkommet enligt Siggi Jonsson.
- Det har inte varit så positivt för oss de senaste gångerna det varit uppehåll så vi gjorde lite ändringar den här gången. Vi spelade till exempel en träningsmatch med de som var hemma så de skulle få lite matchtempo. Och de som varit borta kom hem utan skador, säger han.

Publicerad 2008-10-20 kl 13:34
Annons
Annons
Annons