POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Silly: Rami Shaaban till Egyptisk toppklubb

Enligt en källa vill egyptiska toppklubben Ahli värva Rami Shaaban. Klubben måste ersätta målvakten Essam Al-Hadari som flyttat till Sion.
- Jag kan inte kommentera alla galna rykten som cirkulerar på internet, säger Urban Rybrink till fotbollskanalen.se.

Rami Shaaban är inne på sin första säsong i Hammarby. Men flyttrykten har redan börjat cirkulera. Enligt arabiska fotbollssajten Sports Filbalad är egyptiska toppklubben Ahli intresserad av Shaaban.
- Vi har inte hört någonting från dem. Rami har ju precis börjat i Hammarby så det är väl inte särskilt troligt, säger Hammarbys informationschef Urban Rybrink till fotbollskanalen.se.

Ahlis målvakt Essam Al-Hadari har precis flyttat till Sion i Schweiz. En källa i klubben avslöjar att de Shaaban vore en bra ersättare.
- Vi överväger en värvning men vi har inte börjat förhandla än. Manuel Jose (tränare) vill ha en erfaren målvakt och Shaaban kan vara ett bra val, säger källan till sajten.

Shaaban har egyptiskt ursprung och har både svenskt och egyptiskt medborgarskap. Han har tidigare spelat fotboll i Egypten. Men Urban Rybrink tar inte alltför allvarligt på ryktena.
- Jag kan inte kommentera alla galna rykten som cirkulerar på nätet, säger han.

Publicerad 2008-05-19 kl 11:42
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå