Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Silly Season - Hammarby in jakten på Mjällbytalang

Knappt två veckor återstår innan det internationella transferfönstret stänger i januari. Det gör att Silly Season pågår med oförminskad styrka. Här är måndagens övergångar och rykten inom den svenska fotbollen.

Silly Season-följetongen om Mjällbys anfallare Erton Fejzullahu har tagit ny fart efter att Kalmar inte valt att gå vidare med honom. Nu är det i stället Hammarby som hoppas kunna knyta honom till sig.
(Aftonbladet)

GIF Sundsvall letar en ny målvakt efter att Andreas Lindberg lämnat klubben. Martin Sundström med förflutet i Gefle IF har varit och provtränat och gjort bra intryck från sig. Men klubben ska spana in ytterligare en målvakt den här veckan.
(Sundsvalls Tidning)

Erkan Zengin är nu helt klar för Besiktas. Han hyrs fram till sommaren.

Ålesund har inte gett upp hoppet om att värva Patrik Bojent från AIK.

Peter Abelsson är tillbaka i Trelleborg efter fem år. Han lämnade klubben 2004.

En annan följetong under Silly Season har varit vart Malmö FF:s Daniel Sliper hamnar. Han har varit nära en övergång till Landskrona en tid men det hela har dragit ut på tiden. Nu har dessutom GIF Sundsvall blandat sig in i jakten.

David Nordbeck flyttar tillbaka till Stockholm och kommer att spela för AIK:s samarbetsklubb Väsby. Mittfältaren kommer närmast från spel med IFK Norrköping men har spelat för Café Opera, som sedemera blev Väsby United.
(Norrköpings Tidningar)

Kristoffer Näfver och Robert Walker har båda önskat att komma bort från Örebro men nu ser det ut som om båda kan komma att stanna i klubben.

Ljungskile hade flera provspelare med i en internmatch på lördagen, däribland brasilianaren Rodrigo och serben Marko Moravic men dessa gjorde inget större intryck på nye tränaren Gudmundur Magnusson.
(Bohuslänningen)

Publicerad 2009-01-19 kl 16:42
Annons
Annons
Annons