Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Silly Season fredag - AIK lånar och tar tillbaka

Silly Season är på väg mot sitt crescendo. I nästa vecka är det bara två vardagar kvar att agera på under transferfönstrets öppethållande. Här är fredagens digra skörd av övergångar och rykten i den svenska elitfotbollen. 

Trelleborg har gjort med klart med mittfältaren Joakim Nilsson som har varit utlånad till Mjällby från Malmö FF. Han har skrivit på ett 3,5 årskontrakt med TFF.
(FotbollDirekt.se)

Djurgården har länge letat en mittfältare och har nu hittat Dan Burlin, som lämnar Skellefteå i division I för spel med Stockholmsklubben. Han lånas från västerbottningarna.
(FotbollDirekt.se)

Brasseinvationen i Kalmar FF fortsätter. Nu är det klart att klubben lånar 25-årige mittfältaren Reinaldo da Saliva från Palmerias men kommer närmast från spel med Nautico, dit han också varit utlånad.
(FotbollDirekt.se)

Skyttekungen Erton Fejzullahu lämnade som bekant Mjällby och sedan dess har jakten på en ersättare till den målfarlige anfallare pågått. Efter nej från Marcus Ringberg har klubben i stället gjort klart med finländaren Jukka Sankala, som närmast kommer från Nordsjälland i danska ligan. Han har meriter från spel i Champions League och har representerat både Glasgow och Celtic.
(Blekinge Läns Tidning)

De Hammarbysupportrar som har hoppats på att tidigare mästartränaren Sören Cratz ska ta över laget kan sluta hoppas. Han har skrivit på för Sylvia i division I Södra säsongen ut.
(Folkbladet i Norrköping)

AIK fortsätter att bredda truppen inför hösten. Från Väsby lånar laget Nicklas Backman under hösten. Försvararen spelade med laget under försäsongen och gjorde bra ifrån sig men ändå inte tillräckligt för att ta en plats i truppen. Dessutom har laget löst upp det permanenta lånet av Daniel Gustavsson just till Väsby men däremot är han uppsatt på lånelistan, vilket gör att han kan gå mellan klubbarna med kort varsel.
(aikfotboll.se)

Åtvidaberg har förstärkt truppen inför hösten med 19-årige talangen Dejan Doslic, som är offensivt inriktad och som både kan användas i anfallet och på mittfältet.
(atvidabergsff.se)

Malmö FF har sagt upp samarbetsavtalet med IFK Malmö. Det gör att flera spelare, däribland Anes Mravac blivit aktuella för utlåning till andra klubbar. Tillbaka till Malmö från IFK går Dejan Garaca, Pontus Jansson och Alex Nilsson.
(Sydsvenskan.se)

Någon värvning av Marcus Ringberg blir det inte av Mjällby. Hans norska klubb, Ham-Kam begärde för mycket pengar. Nu hoppas blekingarna i stället på att Ringberg kommer gratis efter säsongen.
(Blekinge Läns Tidning)

Ricardo Santos kan vara på väg tillbaka till Jönköping Södra - igen. Han togs tillbaka av Kalmar FF under två veckor när laget hade ett intensivt matchschema. Men i och med lånet av brassen Reinaldo lutar det åt att Kalmar skickar tillbaka Santos till Jönköping igen.
(Jnytt.se)

Syrianska trodde sig ha gjort ett kap när laget värvade irakiske landslagskeepern Noor Sabri. Men på grund av trassel hos det irakiska förbundet, blir det ingen övergång.
(Syrianskafc.com)

Örebro är på väg att släppa försvararen Joakim Gren till Forward i division I.
(Nerikes Allehanda)

Publicerad 2009-07-24 kl 17:14
Annons
Annons
Annons