Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Silly season fredag - Trotjänare lämnar TFF

Här är de senaste övergångarna och ryktena från den svenska elitfotbollen.

Yousef Fahkro har bestämt sig för att lämna Trelleborg inför kommande säsong. Det lutar också åt att han slutar helt och hållet med fotbollen och i stället satsar på sin civila karriär som polis.
(Trelleborgs Allehanda)

Åge Hareide kommer allt närmare ett kontrakt med Helsingborg
(FotbollDirekt)

Brasilianaren Paulino ratar spel i Trelleborg till nästa säsong. I stället hoppas han få klart med en klubb i Frankrike.
(Trelleborgs Allehanda)

Kristoffer Fagercrantz lämnar Falkenberg för spel med Jönköping Södra, som hårdsatsar till kommande säsong. 23-årige Fagercrantz har meriter från spel med Halmstad, där han dock haft svårt att ta en ordinarie plats.
(Hallands Nyheter)

Andreas Wihlborg, som återvände till Trelleborg under säsongen och gjorde bra ifrån sig har erbjudits ett nytt kontrakt av klubben.
(Trelleborgs Allehanda)

Tobias Holmqvist, som lånades ut till Gais från Helsingborg den senaste säsongen har varit hos IFK Norrköping på provträning.
(Folkbladet i Norrköping)

Försvararen Mikael Bengtsson kommer inom kort att börja förhandla med Trelleborg och hoppas komma överens om ett nytt kontrakt med klubben.
(Trelleborgs Allehanda)

IFK Norrköping fortsätter att jaga etablerade målvakter. Tidigare har Magnus Bahne och Stojan Lukic besökt klubben. Nu har "Peking" kommit överens med Åtvidabergs kontraktslösemålvakt Henrik "Fimpen" Gustavsson om att ha ett första samtal i helgen.
(Folkbladet i Norrköping)

Joakim Jensen med ett förflutet i bland annat Hammarby, är aktuell för spel med Trollhättan men även Ljungskile finns med i bilden. Han spelade senaste säsongen i Qviding som åkte ur Superettan.
(TTELA)

Trelleborgs Emil Mårtensson jagas av andra klubbar i Superettan och även av lag i lägre divisioner. Kommer han in på högskolan är han inte främmande för att varva ned i någon lägre division.
(Trelleborgs Allehanda)

Babis Stefanidis kan bli aktuell för en övergång till Brommapojkarna.
(Eurosport)

Marcus Falk-Olander, som Elfsborg haft utlånad till Trelleborg återvänder nu till Boråsklubben tillsvidare. Men uppgifter gör gällande att han är på väg bort därifrån men inte tillbaka till Trelleborg.
(Trelleborgs Allehanda)

Pavel Zavadil stannar hos Örgryte, slår klubbens sportchef Dick Last.
(Eurosport)

Publicerad 2009-11-13 kl 17:22
Annons
Annons
Annons