Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Silly Season måndag - Senaste nytt från transfermarknaden

Här är senaste nytt kring måndagens övergångar och rykten i den svenska elitfotbollen.

Trelleborg har under helgen tittat närmare på liberianen Murphy Nagbe men enligt tränaren Alf Westerberg är det ingen spelare som kan förstärka laget nämnvärt. Nagbe kommer närmast från spel i Indonesien.
(Trelleborgs Allehanda)

Arash Bayat lämnar GIF Sundsvall och flyttar tillbaka till Göteborg. Men inte till Frölunda, utan till Qviding som också seplar i Superettan. Han har skrivit på för två år med Göteborgsklubben.
(Qvidings hemsida)

Örgryte har inte gett upp kampen om att få Alvaro Santos till klubben. ÖIS letar nu externa finansiärer (FotbollDirekt.se)

Något deltagande i Örgrytes försäsongsläger är det inte för Jonas Wallerstedt. Det spär på uppgifterna om att han är klar för GIF Sundsvall i Superettan.
(FotbollDirekt.se)

Renan Franca. Där har ni namnet på den brasilianske anfallare som för tillfället tränar med Hammarby.
(FotbollDirekt.se)

FC Trollhättan jagar nya spelare för fullt till debuten i Superettan. Och speciellt långt har inte laget riktat fokuset denna gång, utan till stadens andra klubb, IFK Trollhättan. Josef Daoud, Chady Daoud och 16-årige Agon Beqiri är det som FCT tittar närmare på.
(TT ELA)

Ljungskile har under helgen tittat på 23-årige norrmannen Emed Asami och slovenen Urish Hööjan. Norrmannen uppges vara mest intressant av dessa båda.
(Bohusläningen)

Just Trollhättan har också säkrat ett nyförvärv till kommande säsong. Från Frölunda har klubben knutit upp mittfältaren Alexander Faltsetas, som faktiskt är klubbens första nyförvärv till kommande säsong.
(fct.nu)

Ängelholm har varit aktivt värre under Silly Season, nu har laget knutit till sig mittfältaren Johan Blomberg från Lund.
(engelholmsff.com)

Örgryte bestämde sig för att inte ge Mentor Zhubi något nytt kontrakt till den allsvenska comebacken. Nu tränar han med Ljungskile, som dock är tveksamma till om han är rätt spelartyp för laget.
(Bohusläningen)

Publicerad 2009-02-03 kl 08:30