Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Silly Season tisdag - Blåvitt kontrakterar talang

Här är tisdagens övergångar och rykten från den svenska elitfotbollen.

IFK Göteborg har tecknat ett treårskontrakt med anfallaren Nicklas Bärkroth. Han har tidigare haft ett U-lagskontrakt men har tränat och spelat matcher med A-truppen.  
(ifkgoteborg.se)

Tidigare Djurgårdsmittfältaren och sedemera IFK Norrköpingsspelaren Felix Magro är nära ett kontrakt med Grasshoppers i den schweiziska ligan. IFK Norrköping valde under vintern att säga upp kontraktet med Magro, som hade två år kvar på detsamma.
(Folkbladet i Norrköping)

Jonas Lindh hade hoppats på en övergång till Tromsö från Ängelholm men skåneklubben begärde för mycket betalt. Men Lindh hoppas ändå att det löser sig innan 31 mars, då det första transferfönstret stänger.
(Helsingborgs Dagblad)

Rasmus Bengtsson var på väg till Hammarby tidigare under vintern och han berättar för Expressen att övergången var riktigt nära.
- Jag träffade dem men vissa saker blev till slut inte av. Både personligt och mellan klubbarna, säger han.
(Expressen)

Emra Tahirovic har nu träffat Örebro för att bekanta sig med klubben och enligt ÖSK skulle han inte vara allt för dyr för att knyta till sig.
(Nerikes Allehanda)

Nykomlingen i Superettan, Syrianska, är nära att göra klart med Nahir Awrohum och Rasmus Lindqvist.
(Länstidningen i Södertälje)

Djurgården har nu säkrat sitt andra nyförvärv till kommande säsong. Från Skellefteå har klubben gjort klart med yttermittfältaren Petter Gustafsson . Övergången är muntligen klar.
(FotbollDirekt.se)

Levon Pachajyan hade tidigare lämnat Gais för spel med grekiska PAOK Saloniki. Den övergången stoppades dock, då grekerna saknade pengar. Men nu ser allt ut att vara klart för en övergång till norska Fredrikstad .
(FotbollDirekt.se)

GIF Sundsvall har gjort klart med anfallstalangen Robin Bergman. 18-åringen gjorde 18 mål för Medskog i division III senaste säsongen. Han har skrivit på för tre år.
(Dagbladet i Sundsvall)

Malmö FF:s mittfältare Robin Nilsson får finna sig i att bli utlånad även denna säsong. Görra säsongen var han utlånad till IFK Malmö. Nu pekar det mesta på att han blir utlånad till Ängelholm i Superettan.
(Sydsvenskan)

Publicerad 2009-02-17 kl 20:14