Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Silly Season tisdag: Burkhardt nobbar Ukraina - stannar i Norrköping

Här är de senaste ryktena och övergångarna från den svenska elitfotbollen.

Mattias Bjärsmyr är på väg till Turkiet för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen innan han kan skriva på för Panathinaikos.
(FotbollDirekt.se)

Malmö FF:s mittback Jimmy Dixon är nu klar för turkiska Mansisaspor.
(FotbollDirekt.se)

Vlado Zlojutro, som provspelat med Hammarby vill gärna återvända till Stockholmsklubben . Men denna har än så länge ställt sig kallsinnigt till värvningen av divison I-spelaren från Husqvarna.
(FotbollDirekt.se)

Rasmus Bengtsson, som hade förhoppning om att bli utlandsproffs efter U21-EM ser ut att få vänta på sin chans . Just nu finns inget intresse alls kring honom.
(FotbollDirekt.se)

Målvakten Sebastian Karlsson lämnar Landskrona för spel med sin gamla klubb Degerfors. Han har skrivit på ett 3,5-årskontrakt med den värmländska klubben som är på väg tillbaka till Superettan.
(Landskronaposten)

Marcin Burkhardt har gjort en helomvändning och har helt lagt ned planerna på att lämna IFK Norrköping för en flytt till Ukraina och Metalist Kharkiv. Nu är det bara IFK som gäller för polacken.
(Norrköpings tidningar)

GIF Sundsvall har missflyt när det gäller att förstärka spelartruppen. De tilltänkta värvningarna av Mirza Durakovic från norska Nybergsund och Assyriskas Aziz Corr Nyang ser båda ut att gå i stöpet.
(Sundsvalls Tidning)

Erton Fejzullahu uppges nu ha bestämt sig för spel i holländska NEC Nijmegen. Han väntas resa ned senare under veckan för att skriva på för den holländska klubben
(fotbolliblekinge.se)

Publicerad 2009-07-14 kl 16:37
Annons
Annons
Annons