Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Silly Season torsdag - ÖIS blickar mot nästa jättevärvning

Lagen håller som bäst på att spika sina trupper inför kommande säsong. Här är torsdagens övergångar och rykten i den svenska elitfotbollen.

Alvaro Santos redan klar. Örgryte har fått blodad tand av stora värvningar, för nu gör uppgifter gällande att ÖIS är en av klubbarna som Tobias Linderoth kan hamna i vid en flytt hem till Sverige.
(Göteborgsposten)

Emra Tahirovic har under en tid kopplats samman med Örebro. Nu är det klart att det inte bara är ett rykte, utan det är något konkret. Tahirovic ska träffa Örebro i helgen för att bekanta sig med föreningen.
(Nerikes Allehanda)

Försvarsspelaren Alagie Sosseh har gjort sitt i vänsterförsvaret hos Hammarby. Han har skrivit på ett treårskontrakt med Landskrona.
(landskronabois.se)

Djurgården hade hoppats kunna ta en närmare titt på Yosif Ayobaa från samarbetsklubben Vasalund. Men denne skadade sig i Vasalunds träningsmatch i helgen och nu får DIF avvakta i några veckor under tiden skadan läker.
(dif.se)

Kalmar FF har efter idogt letande hittat en ny brasiliansk spelare. Från brasilianska Serie B-klubben Sao Caetano lånar mästarlaget Kalmar FF Lourival Assis fram till och med 31 juli.
(FotbollDirekt.se)

Hammarby är som bekant på träningsläger i USA. Där väljer stockholmsklubben att spana in Graciano Brito från Kap Verde-öarna. Han beskrivs som en offensiv spelare och har rutin från spel i USA i några säsonger.
(FotbollDirekt.se)

Publicerad 2009-02-12 kl 21:00