Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Silly Season torsdag – Dahlberg lämnar?

Silly Season rullar vidare fram till den 28: juli och FotbollDirekt.se levererar som vanligt dagens hetaste övergångar och rykten.

Gefles succéanfallare Amadou Jawo kommer förmodligen att ta klivet till en allsvensk toppklubb inför nästa säsong. (FotbollDirekt)

Den förre djurgårdsanfallaren Aziz Corr Nyang är klar för GIF Sundsvall . 23-åringen som närmast kommer från Assyriska har skrivit på ett kontrakt över 3,5 med klubben. (GIF Sundsvall)

Djurgårdens mittfältskreatör Daniel Sjölund har erbjudits ett nytt fyra års-kontrakt av klubben. Samtidigt är han hårt uppvaktad av Elfsborg och IFK Göteborg. (Aftonbladet)

Norska toppklubben Rosenborg är ute efter att förstärka med en målvakt. AIK:s Daniel Öhrlund uppges var en stark kandidat. (Svenska Dagbladet)

Erton Fejzullahu är efter alla turer klar för fyra år med holländska Nec Nijmegen. Enligt uppgifter lär anfallslöftet ha kostat 5,5 miljoner kronor att lösa ut från Mjällby. (Expressen)

Förhandlingarna mellan Djurgården och Mikael Dahlberg har lagts på is. Anfallaren sitter på ett utgående kontrakt och kan komma att lämna klubben. (Aftonbladet)

Trelleborgs mittfältstalang Erik Gunnarsson flyttar till Stockholm för att påbörja högskolestudier. 19-åringen utesluter dock inte en fortsatt fotbollssatsning. (Trelleborgs Allehanda)

Landskronatrion Pär Cederqvist, Christoffer Carlsson och Ivo Pekalski sitter på utgående kontrakt samtidigt som de meddelar att de inte har för avsikt att förlänga. (Helsingborgs Dagblad)

Publicerad 2009-07-16 kl 15:49
Annons
Annons
Annons