Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Silva tillbaka i träning med AIK - forwarden ångerfull: "Uppriktigt ledsen"

Allsvenskan

Stefan Silva har inte tränat med AIK den senaste tiden.
Nu meddelar klubben att forwarden tas in i värmen igen.
- Önskar inget annat än att vara tillbaka på Karlberg, säger Silva till AIK:s hemsida.

3:19
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från AIK:s seger mot Öster i spelaren ovan.

I flera veckor har Stefan Silva stått utanför AIK:s herrlags ordinarie verksamhet. Forwarden har den senaste tiden tränat med samarbetsklubben Vasalund, som spelar i division 1.

Klubben har inte velat kommentera vad det är som ligger bakom situationen, men Expressen har uppgett att Silva varit oense med tränaren Rikard Norling om sin roll i laget.

Nu skriver AIK på sin hemsida att Silva är med fullt ut i verksamheten igen. Han är tillbaka i träning med resten av truppen, helt enkelt. I texten framgår det också att Silva är ångerfull över sitt beteende den senaste tiden.

Jag önskar inget annat än att vara tillbaka på Karlberg. Jag är uppriktigt ledsen över mitt sätt att hantera vad jag upplevde som en motgång, men med motgångar så lär man sig också nya saker om sig själv och jag kommer göra mer än någonsin för att bidra till AIK:s fortsatta framgång, säger huvudpersonen.

ANNONS

Sportchefen Björn Wesström:

- Det är viktigt att vi har normer för vad som är rätt och fel beteenden i vår vardagliga verksamhet. Stefan har påvisat bra insikter i sin reflektion över hans uppstart för 2019. Det gör att vi nu fattat beslutet att vi tillsammans åter ska verka tillsammans för AIK:s bästa.

AIK meddelar att klubben inte kommer att kommentera ärendet mer.

Publicerad 2019-03-15 kl 10:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto