Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Silva tvåmålsskytt mot Djurgården: "Kul att spela bra i Stockholm"

Försök igen

Stefan Silva sänkte Djurgården - inför vänner och familj på läktaren.
- Alltid kul att spela bra i Stockholm, säger Gif Sundsvalls hjälte till Fotbollskanalen.

Offensive Stefan Silva satte båd 1-0 och 2-0 till Gif Sundsvall när laget besegrade Djurgården med 3-1 under måndagen. Efter matchen hyllades han av sin tränare Roger Franzén.

- Det är fantastiska prestationer av honom vid målen. Det är en härlig spelare. Han hade några lobbförsök innan han gjorde första målet. Det är skönt att se honom när han är på det humöret, säger Franzén.

26-årige Silva vände bort en försvarare och sköt in 1-0 via den bortre stolpen - och 2-0 pangade han in på volley när bollen dök ner efter ett försök till rensning.

- Det var jätteroligt att spela. Det var skönt att vinna matchen och det var skönt att göra två mål. Jag mår bra, säger Silva.

- Jag har känt mig ganska bra i spelet och som anfallare i laget är det alltid kul att göra mål, även fast jag inte ska vara någon målspruta. Det är skönt att göra poäng också.

Hur passar Sundsvall för dig?
- Perfekt, jag kan inte önska mig att spela för något annat allsvenskt lag, med tanke på fotbollen vi spelar och hur bra den passar mig. Jag är jättetacksam över hur de tagit hand om mig här.

Stefan Silva är från Stockholm, och för honom är det alltid lite speciellt att spela i huvudstaden.

- Det är alltid kul att spela bra i Stockholm. Jag har massa vänner och familj som är här och kollar då. Det är extra kul då, säger Sundsvalls hjälte.

Se Stefan Silvas andra mål mot Djurgården i spelaren ovan.

Publicerad 2016-07-26 kl 08:21
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER