Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sirius diskuterar förlängning med Wicks: "Skulle vara mer än glad över att stanna"

Foto: Bildbyrån

Sirius vill förlänga med målvakten Josh Wicks - som spelat samtliga lagets matcher i år.
Och amerikanen är själv positiv.
- Om jag får ett erbjudande som passar mig och min familj så kommer jag att skriva på det, säger Wicks till Fotbollskanalen.

Inför den här säsongen plockade den allsvenska nykomlingen Sirius in den kontraktslöse målvakten Josh Wicks. Amerikanen har gjort det mycket bra i klubben och spelat samtliga 21 matcher i allsvenskan.

Kontraktet skrevs på ett år och går alltså ut efter säsongen. Nu hoppas Sirius på att man får behålla målvakten, det säger tränaren Kim Bergstrand till UNT.

- Vi diskuterar med Josh och hans agent hur han ser på fortsättningen. Vi tycker att han har gjort en bra säsong, säger Bergstrand.

Bergstrand hade ett möte med Wicks och hans agent förra veckan och målvakten gav då beskedet att han är positivt inställd till en förlängning.

- För mig är det en fantastisk klubb. En riktigt bra grupp killar, fotbollen är väldigt bra och staden är bra. Så jag skulle inte ha något emot det. Det skulle inte vara något problem alls. I slutet av dagen är det bara fotboll och du har livet och familjen att ta hänsyn till. Men jag skulle vara mer än glad över att stanna, säger Wicks till Fotbollskanalen.

- Om jag får ett erbjudande som passar mig och min familj så kommer jag att skriva på det. Om inte så får jag fortsätta att vänta, det är ingen brådska.

Wicks har spelat samtliga minuter för Sirius den här säsongen och hållit sju nollor. Själv recenserar 33-åringen sin insats så här:

- Personligen tycker jag att jag har gjort det okej. Jag är förmodligen min värsta kritiker, jag tycker att jag hade kunnat göra det mycket bättre. Vi har släppt in typ 23 mål (26), jag tycker att jag kunde ha tagit 6-7 stycken av dem om jag gjort det lite annorlunda. Så jag är okej med det jag presterat, men jag tror att jag kan göra det ännu bättre än jag gjort nu.

Förutom Wicks så har ytterligare elva Sirius-spelare utgående kontrakt efter säsongen.

- Vi har erbjudit en del spelare nya avtal. Några avvaktar vi med. Men vi har pratat med alla kontinuerligt, både spelare och agenter, säger Kim Bergstrand till UNT.

 


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

 

Publicerad 2017-09-07 kl 20:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons