POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
26v

Sirius-förvärvet om mardrömssäsongen: "Väldigt frustrerande"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Sirius möte med Sundsvall i spelaren ovan.

Abdul Razak har haft en mardrömssäsong i Sirius. 
Först skadade han sig och sedan hamnade hans pappa i koma. 
- Jag vill komma tillbaka, visa vad jag går för och hjälpa klubben, säger han till UNT

Sirius-mittfältaren Abdul Razak, tidigare i bland annat Manchester City, lämnade inför den här säsongen IFK Göteborg för spel i Uppsalaklubben i allsvenskan. Det blev inte riktigt som han tänkte sig, då han till en början fick speltid i de sex första omgångarna, men sedan skadade sig och är sedan dess inte noterad för en enda minut i serien. 

Efter en omfattande magnetkameraundersökning, så visade det sig att mittfältaren led av an allvarlig bristning i sätesmuskeln. Det var bara början på mardrömmen. 

- Väldigt, väldigt frustrerande. Det är första gången under min karriär som det är såhär och jag vill tacka tränarna och mina lagkamrater som har stöttat mig hela tiden. Det här är en del av fotbollen och jag har fått stöd, säger han till UNT. 

25-åringen var i slutet av maj tillbaka på bänken för Sirius mot Djurgården, men fick inte speltid då och reste senare tillbaka till hemlandet Elfenbenskusten för att vara hos sin pappa, som var med om en olycka och fortfarande är i koma.

Trots det vill han nu komma tillbaka i spel igen. Razak hoppas om några veckor vara redo för spel i allsvenskan. 

- Förhoppningsvis kan jag vara tillbaka för fullt om två eller tre veckor. Jag vill komma tillbaka, visa vad jag går för och hjälpa klubben, säger han till tidningen. 

Sirius tränare Kim Bergstrand berättar vidare i artikeln att det är svårt att säga om Razak kommer att komma till spel mer under den här säsongen, samtidigt som han inte vill berätta om parterna skiljs åt efter säsongen. 

Sirius ställs härnäst på måndag mot Hammarby i Uppsala. 

Publicerad 2018-09-12 kl 21:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå