Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
27v

Sirius skadekris - åtta spelare kan missa Kalmar-mötet: "Sannolikt så"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se när Eiswohld och Lundholm linkade av skadade mot ÖSK i spelaren ovan.

Johan Eiswohld och Sam Lundholm klev av skadade mot Örebro.
Nu ser Sirius ut att få klara sig utan åtta spelare mot Kalmar. 
- Det är sannolikt så, säger Sirius läkare Jakob Johansson till Fotbollskanalen.

Sirius har under säsongen haft stora problem med skador i truppen. Laget hade, inför måndagens match mot Örebro, sex spelare på skadelistan med Jesper Arvidsson, Abdul Razak, Omar Eddahri, Daniel Jarl, Elias Andersson och Kervan Ahmadi. Då blev det ännu värre. Mittbacken Johan Eiswohld och yttern Sam Lundholm linkade i första halvlek av planen med skador, samtidigt som Sirius föll med 2-4 på Studenternas. 

- De verkar båda ha muskelbristningar. Jag har ingen dagsrapport på dem och det är lite svårbedömda bekymmer, men det kan vara alltifrån några dagar till några veckor. De har båda haft lite känningar tidigare, så vi går vidare med en utredning för att undersöka dem närmare, säger Sirius läkare Jakob Johansson.

Duon ser nu ut att missa måndagens match mot Kalmar på Guldfågeln Arena.

- De kan sannolikt inte vara med i nästa match. Jag skulle tro att de tidigast kan vara med till nästa hemmamatch om drygt två veckor. Det är dock alltid svårbedömt i de här lägena, säger han och syftar på mötet med Trelleborg den 19 maj på Studenternas. 

Sirius riskerar därmed att få klara sig utan åtta spelare till nästa match, då ingen av de andra spelarna på skadelistan ser ut att vara redo för comeback.

- Det är inget nytt från rehabfasen. Det är som vi sagt förut, ett par veckor från nu ungefär. Det är min bästa gissning. De har lite småskavanker som är lite svåra, så man vet inte om det rör sig om några dagar eller veckor. Det är väl sammanfattningen för dem, om man ska uttala sig nu, säger läkaren. 

Se när Eiswohld och Lundholm linkade av skadade mot ÖSK i spelaren ovan.

Publicerad 2018-05-08 kl 15:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons