Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Sista chansen för ÖSK-provspelare

Kushtrim Lushtaku får en sista chans att imponera på Örebro. Den kosovo-albanske anfallaren spelar för ett kontrakt mot Häcken imorgon.

Kushtrim Lushtaku var med Örebro till träningsturneringen i finska Seinäjoki - ett lyckat provspel, åtminstone poängmässigt.
Lushtaku spelade två matcher, gjorde ett mål och låg bakom ytterligare tre. Men Örebro är inte helt övertygade och har deklarerat att man jobbar brett i jakten på Roni Porokaras ersättare.
Igår framkom att klubben jagar en annan kosovo-alban med tysk klubbadress, Hannovers Valdet Rama.
Men Lushtaku är inte ute ur leken ännu. 21-åringen skulle egentligen ha åkt hem - men får en extrachans imorgon, i träningsmatchen mot Häcken.
– Vi har fått tillåtelse av hans klubb 1860 München så han kan stanna till och med den 18:e. Och det passar ju bra eftersom vi har match då, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren till Nerikes Allehanda.
Kosovos förbundskapten Albert Bunjaki var den som tipsade ÖSK om Lushtaku. Bunjaki tonar ner betydelsen av morgondagens match:
– Jag tror inte att det bara hänger på den matchen. Det finns kvaliteter hos honom och det har ÖSK sett.

– Men visst är matchen en del av helheten. Och nu är det bättre motstånd än vad det var i Finland. Så det ska bli intressant att se hur det går för honom.
Örebro tar emot Häcken på Behrn Arena imorgon kväll klockan 18:00.

Publicerad 2011-02-17 kl 12:44

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER