POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Sjöhage har fått nog - bitter på behandling

Joakim Sjöhage visar stor besvikelse och bekräftar nu att han vill bort i från Trelleborg.
– Det är självklart. Jag vill hitta tillbaka till glädjen med fotbollen, säger han.

Joakim Sjöhage är magmuskelskadad och ser ut att ha gjort sin sista match för Trelleborg. I dag berättar han om sin stora besvikelse över att han inte får några chanser i Trelleborg.
– Klart jag är bitter att jag inte får mer speltid, säger Sjöhage till Trelleborgs Allehanda.

Ändå har Sjöhage gjort åtta mål på 16 matcher över tre års tid. I år inte fler än två matcher från start och lika många inhopp. Noll mål så här långt.

– Vi pratade om min situation i vintras. Tränarna gjorde klart att jag inte var den förste anfallaren de skulle satsa på, men jag bestämde mig för att stanna kvar och kämpa, säger Sjöhage.

– Jag har gjort mycket mål i B-laget. Det är allt jag kan göra – och träna och peppa de andra i laget

Mest besviken blir han över att han känner att han inte fått samma villkor som de andra - som att det finns något personligt mot honom.

– Jag har fått väldigt lite chanser. Och när jag spelat från start har jag levererat. Även om jag inte spelar från start tycker jag att jag borde ligga precis bakom de som gör det och flåsa dem i nacken.

Sjöhage kommer nu troligen inte att lämna TFF när transferfönstret öppnar efter helgen. Inte skadad som han är - men i vinter vill han alltså bort.

– Det är självklart. Jag vill hitta tillbaka till glädjen med fotbollen. Om det blir i allsvenskan eller superettan spelar mindre roll. Jag har inte tyckt det varit kul med fotboll den sista tiden. Men första prioritet nu är att bli skadefri.

Publicerad 2011-07-28 kl 12:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå