Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sjöhage hoppas på Elfsborg: ''Tungt i Norge''

Allsvenskan

Joakim Sjöhages proffskarriär i Norge blev kort. Ett halvår efter att Brann köpte honom var anfallaren tillbaka i Elfsborg igen. Nu verkar Sjöhage helt inställd på att stanna i den svenska klubben.

Hösten 2007 var säsongen då Joakim Sjöhage skulle etablera sig som utlandsproffs. Han valde att skriva kontrakt med norska storklubben Brann. Men succén uteblev. Sjöhage sa då själv att han var fjärde eller femtealternativ på sin position i Norge. För att få speltid flyttade han hem till Sverige och Elfsborg.

- Det var tungt i Norge och det är klart att det är svårt när man inte får spela. När Elfsborg hörde av sig nappade jag direkt, säger Sjöhage idag till FotbollDirekt.se.

Efter året går låneavtalet med boråsarna ut. Om Elfsborg inte väljer att utnyttja sin option får anfallaren vända tillbaka till Norge.

ANNONS

- Jag har inte tänkt så mycket på det där, jag hoppas att Elfsborg vill ha en förlängning. Jag började bra de första fyra matcherna, sen kom Bella (Fredrik Berglund) tillbaka och jag har fått sitta lite på bänken. Det känns bra att spela i Elfsborg men jag hoppas på mer speltid såklart.

- Förutsättningarna är riktigt bra i Norge men jag får ingen speltid. Jag behöver något nytt, säger han.

Är det något du saknar i klubben? - Jag kunde ju ha gjort lite mer mål, tycker jag.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-06-09 kl 15:19
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto