Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Sjöhage hoppas på Elfsborg: ''Tungt i Norge''

Joakim Sjöhages proffskarriär i Norge blev kort. Ett halvår efter att Brann köpte honom var anfallaren tillbaka i Elfsborg igen. Nu verkar Sjöhage helt inställd på att stanna i den svenska klubben.

Hösten 2007 var säsongen då Joakim Sjöhage skulle etablera sig som utlandsproffs. Han valde att skriva kontrakt med norska storklubben Brann. Men succén uteblev. Sjöhage sa då själv att han var fjärde eller femtealternativ på sin position i Norge. För att få speltid flyttade han hem till Sverige och Elfsborg.

- Det var tungt i Norge och det är klart att det är svårt när man inte får spela. När Elfsborg hörde av sig nappade jag direkt, säger Sjöhage idag till FotbollDirekt.se.

Efter året går låneavtalet med boråsarna ut. Om Elfsborg inte väljer att utnyttja sin option får anfallaren vända tillbaka till Norge.

- Jag har inte tänkt så mycket på det där, jag hoppas att Elfsborg vill ha en förlängning. Jag började bra de första fyra matcherna, sen kom Bella (Fredrik Berglund) tillbaka och jag har fått sitta lite på bänken. Det känns bra att spela i Elfsborg men jag hoppas på mer speltid såklart.

- Förutsättningarna är riktigt bra i Norge men jag får ingen speltid. Jag behöver något nytt, säger han.

Är det något du saknar i klubben? - Jag kunde ju ha gjort lite mer mål, tycker jag.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-06-09 kl 15:19
Annons
Annons
Annons