POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sjöhage hoppas på ett eget "Avdic-genombrott"

Joakim Sjöhage ville bort från Trelleborg för att få speltid. Nu har anfallaren ändrat sig. 2011 ska bli Sjöhages år.

- Jag vill ha en säsong där allt klaffar. Jag önskar att jag fått en fjärdedel av det rus som Denni Avdic upplevde förra säsongen. Jag väntar också på det jättestora genombrottet, säger Joakim Sjöhage till Trelleborgs Allehanda.
- Jag vet att jag har kapaciteten, det gäller bara att jag får spela kontinuerligt.

Efter förra säsongen var Joakim Sjöhage i valet och kvalet. Han fick bara fyra matcher från start ifjol och samtidigt var flera klubbar intresserade. Men nu har Sjöhage bestämt sig för att kämpa vidare i Trelleborg.

– Mycket ska stämma om man ska hitta rätt klubb. Och för mig gjorde det inte det. Det fanns intresserade klubbar både i Sverige och utomlands. Men min sambo pluggar och blir klar till sommaren. Jag måste lyssna till mitt hjärta och göra vad som känns rätt.

Sjöhages kontrakt med TFF går ut i år och detta blir en nyckelsäsong för 24-åringen. Först och främst gäller det att få speltid.
Trelleborg har tappat Andreas Drugge men fått in brasilianaren Thiago Pinto Borges, samt oprövade Andreas Grahm och Niclas Schön framåt. Sjöhage säger sig inte veta om Trelleborg kommer ändra spelsystem, men känner att han ligger långt fram i kön av anfallare.

– Vi har blivit av med en anfallare och fått in tre nya. Men ingen av dem har spelat i allsvenskan och inget säger att de är bättre än vad jag är.
– Jag har blivit ett år äldre och sköter mig bättre på alla plan. Förhoppningsvis får jag också spela de flesta matcherna på försäsongen. Jag har absolut inte gett upp på förhand, jag ser mig som en i premiärelvan. Hade jag inte trott det så hade jag inte varit kvar.

Publicerad 2011-01-16 kl 11:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå