Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sjölunds comeback inställd - skadan spökar

Daniel Sjölunds comebackplaner har ännu en gång kört fast. DIF-ledningen vågar inte heller chansa. Den finländske stjärnan ser på nytt ut att missa hela vårsäsongen.

- Det kan bli så. Men det är bara att bita i det äpplet i så fall. Han är inte i matchform och vi tänker inte chansa med Daniel, säger Djurgårdens tränare Lennart Wass till FotbollDirekt.se.

- Daniel tränar än så länge inte ens varje träning med oss och känner också själv att han inte är färdig, så det här är inte något vi behöver övertyga honom om.

För bara ett par veckor sedan såg Daniel Sjölunds högerknä starkt ut igen. Sjölund bedömdes som återställd och trodde också vid den tidpunkten i en intervju med Eurosport på en comeback.
För optimistiskt har det nu visat sig. Sjölund får fortfarande med jämna mellanrum ont i sitt högerknä.
- Det var nog lite förhastat. Så är det inte. Daniel ses fortfarande som en bonusspelare av både mig och Carlos (Banda).

- Daniel har också full koll på sig själv och han känner då och då av sin skada. Det räcker för oss.

Så det skulle inte överraska dig om hans comeback dröjer till efter VM-uppehållet?
- Det kan bli så. Men det är bara att bita i det äpplet i så fall. Han är inte i matchform och vi tänker inte chansa med Daniel, även om han ger vårt spel ännu en dimension, så är det.

- Vi måste vara beredda på att Daniel blir borta ett tag till och se andra möjligheter, för det finns bra alternativ för oss.

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-04-12 kl 13:17
Annons
Annons
Annons