Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Skadedrabbad Sise tillbaka i Halmstad

En ryggskada har hindrat Joe Sise från spel i de sju senaste matcherna. Nu är anfallaren hel igen och väntas starta mot Helsingborg.

Ryggskadan som stört Joe Sise ådrog sig han i slutet av matchen mot AIK den 14:e april. Bojan Djordjic tacklade ner Sise som fick en blödning i ryggen.

– Till en början kunde jag knappt jogga – så ont gjorde det när det hela tiden högg till i ryggen. Men efter tre veckor kunde jag börja träna kondition och sedan tio dagar tillbaka kan jag köra för fullt, säger Joe Sise till Hallandsposten.

Själv är han något överraskad över sin skadehistorik i Halmstad. Innan han kom till HBK sommaren 2008 hade han aldrig haft problem med några allvarligare skador.
Men så i fjol fick han halva säsongen förstörd - först på grund av en revbensskada och sedan en inflammerad sena i foten.

– Jag var nästan aldrig skadad innan jag kom till HBK. Men det är väl min spelstil – när jag går in i duellerna får jag också mina smällar, säger Sise.

I eftermiddag ska Halmstad - med Sise i anfallet - försöka sno åt sig poäng på Olympia mot serieledande Helsingborg. Just Olympia är en plats som Sise har goda minnen från.

– Ja, det var där som jag gjorde mitt första allsvenska mål.

Christian Hildén

Publicerad 2010-05-22 kl 12:05
Annons
Annons
Annons