POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Skadeförföljt Djurgården kan åka ur på lördag: ”Vi kan inte tänka så”

Vid förlust mot Örgryte är Djurgården i praktiken ute ur allsvenskan och till matchen kommer man utan en rad viktiga kuggar.

Om Örgryte skulle slå Djurgården på Stockholm Stadion på lördag har laget sex poäng upp till göteborgarnas kvalplats och minst elva måls underläge (beroende på resultatet). Tränaren Andrée Jeglertz är väl medveten om matchens vikt.
- Det står mycket på spel, absolut. Men vi spelar på Stockholm Stadion och har alla möjligheter. Det är så vi måste se det. Det är en väldigt inspirerande match, säger han till fotbollskanalen.se.

Och formen talar emot Djurgården som har en poäng på de tre senaste (AIK, Trelleborg och Häcken) medan Örgryte har sex poäng på de tre senaste (Häcken, Kalmar, Helsingborg).
- De har nog ett bra självförtroende efter två segrar, men det är inte lätt att komma till Stockholm Stadion. Vår känsla är att vi har stora möjligheter att vinna matchen på lördag, säger Jeglertz.

Samtidigt vet han vad en förlust skulle innebära.
- Vi kan inte tänka så. Vi fokuserar på att göra ett bra resultat på lördag och sen får vi se på söndag var vi står.

Djurgården sakar dessutom en rad spelare till matchen. Långtidsskadade Dan Burlin, Johan Oremo och Daniel Sjölund saknas säsongen ut och dessutom är Mattias Jonson och Peter Magnusson halvskadade och tveksamma till spel.
- Vi kommer att testa dem på torsdag och fredag så får vi se, säger Jeglertz.

Publicerad 2009-10-21 kl 13:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå