Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Skademörker i TFF - Sju spelare kan missa omstart

Mitt i EM-hysterin fortsätter de allsvenska klubbarna att förbereda sig inför omstarten. I Trelleborg ser det dystert ut och hela sju spelare riskerar att missa matchen mot IFK Göteborg.

På skadelistan finns för närvarande Thommie Persson, Max Fuxberg Kristian Haynes, Fisnik Shala, Mattias Nylund, Andreas Wihlborg och Jonas Bjurström. Det är ytterst tveksamt om de hinner tillbaka till omstarten.

- Det går framåt i varierande grad, men de måste ju få träna vettigt innan de kan gå in och spela i allsvenskan, säger assisterande tränaren Alf Westerberg till Trelleborgs Allehanda.

För Jonas Bjurström börjar läget i alla fall ljusna. Det var i bortamatchen mot Gif Sundsvall den 24 april som den centrale mittfältaren bröt ett mellanfotsben, men skadan läker snabbare än vad läkarna trodde att den skulle göra.

- Jag har skjutit med full kraft på bollen de senaste dagarna och inte känt någonting, berättar Jonas Bjurström som snart går in i normal träning.

Det är däremot tveksamt om Bjurström kan spela mot IFK Göteborg den första juli. Idag möter TFF Halmstads BK i en träningsmatch.

Publicerad 2008-06-12 kl 08:41
Annons
Annons
Annons