Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Skulason nobbar fortsättning i Helsingborg

Olafur Skulason stannar inte i Helsingborg. Trots rejäla ansträngningar står det klart att det inte går att behålla islänningen för Hif.

Olafur Skulason stannar inte i Helsingborg. Trots rejäla ansträngningar står det klart att det inte går att behålla islänningen för Hif. – Jag pratade med honom i dag och fick defnitivt besked att han lämnar oss. Jag vet inte vilken klubb det är. Han sa att det var dags att prova vingarna någon annanstans. Det är fullt förståeligt, säger Helsingborgs nye tränare Conny Karlsson till Helsingborgs Dagblad.

Det är inte länge sedan Henke Larsson slutade och Åge Hareide nobbade tränaruppdraget.
Hif.s ledning har haft mindre roliga dagar. Nu har det dessutom nye tränaren fått börja med en motgång i det att Skulason bestämt sig för att flytta.

Den isländske 26-åringen uppges ha fått kontraktsförslag som Helsingborg inte ens varit i närheten av att kunna möta upp.
– Ekonomiskt hade vi inte en chans att matcha de bud som han fått. Vi såg gärna att han hade stannat. Det är en spelare som har bra status i gruppen och är pålitlig i sitt spel. Men en spelare i den åldern har mycket annat som lockar. Det är bara att önska honom lycka till och så får vi jobba vidare.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-11-27 kl 15:07
Annons
Annons
Annons