Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Skyttekung nära Allsvenskan

Mattias Adelstam, närmast från Ängelholms FF, är nära ny klubb. Superettans skyttekung vill spela i Sveriges högsta liga.

Han har redan tackat nej till Öster. Nu försöker Trelleborgs FF rycka loss honom ur sin klubb. Klubbarna förhandlar nu om prislappen på forwarden, enligt Trelleborgs Allehanda.
 - Jag tror på en lösning, annars hade det inte varit värt att diskutera om honom, säger sportchefen i Ängelholms FF, Michael Kallbäck till tidningen.

Förhandlingarna går framåt. Ett begärt pris på honom uppges ligga på ungefär en miljon kronor. Något som TFF:s klubbdirektör, Lasse Larsson, tycker är för mycket.
- Visst kan man köpa att han är en spelare som gjort många mål de senaste säsongerna. Men han fyller snart 28 år, har noll allsvenska matcher och det är bara tio månader kvar på hans kontrakt med klubben. Det här kan vara hans enda chans att spela i Allsvenskan, säger Lasse Larsson.

Och det är just prislappen som i dagsläget är det enda som kan sätta stopp för affären.

Att TFF prioriterar en anfallare, kan också betyda att någon av de andra anfallarna kan vara på väg bort.  Förutom en förstärkning på den offensiva planhalvan vill man också ha in en försvarsspelare. Jens Sloth ska ge besked om sin framtid under jullovet. Just nu är han i en intensiv tentaperiod och vill fokusera på plugget, skriver Trelleborgs Allehanda.

STEVEN AL-HAKIM

Publicerad 2009-12-10 kl 13:35
Annons
Annons
Annons