Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Skyttekungen kan bli allsvensk igen

Ratad av Halmstad - nu succé i Falkenberg. Superettans skyttekungen kan återigen vara på väg till allsvenskan.

Den 22-årige anfallaren Joel Johansson fick aldrig något större förtroende i Halmstad, dit han kom som 15-åring under 2001 och lämnade inför säsongen.

Nu är han skytteligaledare i superettan och gör succé hos Falkenberg, en klubb som tidigare haft bröderna David och Viktor Elm (Kalmar) och Daniel Alexandersson (IFK Göteborg) i laget.

Nu kan Johansson bli Falkenbergs nästa bidrag till allsvenskan kommande säsong och enligt källor till FotbollDirekt.se finns stort intresse från allsvenska klubbar.
- Än så länge har ingen klubb tagit någon officiell kontakt med oss. Men självklart lyssnar både vi och Joel i fall någon allsvensk klubb skulle höra av sig, säger Falkenbergs ordförande Håkan Nilsson till FotbollDirekt.se.

Johansson har kontrakt med klubben till 2009 och har i år stått för tolv spelmål på 19 matcher i superettan. Anfallaren beskrivs som en mycket snabb och aggressiv spelare med näsa för mål.
- Sportsligt vill vi självklart behålla honom, men vi vet också hur verkligheten ser ut. Vi hindrar inte spelare som vill uppåt i karriären, berättar Nilsson.

Succé-anfallaren själv medger att årets säsong inneburit ett genombrott, men om framtiden är han förtegen.
- Vi får se vad som händer efter säsongen, säger han.

Publicerad 2008-08-15 kl 13:48
Annons
Annons
Annons