Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Slaget för Ängelholm - stjärnans blödning

Ängelholm på väg mot allsvenskan - men drabbas nu av ett hårt slag. Antonio Rojas riskerar att missa resten av säsongen.
-  Jättetråkigt, jag har varit med i alla 23 matcher hittills.

Ängelholms-mittfältaren Antonio Rojas ser ut att bli borta i omkring fyra veckor - tungt besked för Ängelholm som mitt i slutspurten blir av med en av sina viktigaste spelare. ÄFF i serieledning i superettan, sju omgångar före slutet, med sju poäng ner till tredjeplatsen.

– Jättetråkigt, jag har varit med i alla 23 matcher hittills. Jag hoppas vara tillbaka och kunna spela i de två-tre sista omgångarna, säger Antonio till HD.

En blödning i låret omöjliggör nu spel för ett bra tag framöver.
Problemen kom i senaste matchen mot Assyriska.

– Jag tog ner bollen på bröstet och skulle ta den med foten i momentet efter. Då sparkade deras back på mig och jag sträckte ut benet mer än normalt.

- Först trodde jag att det var kramp och försökte stretcha, men sen insåg jag att det var något annat.

Med det missar Rojas minst fyra matcher - men mittfältaren vill inte ge upp säsongen.

– När jag skadade korsbandet var jag tillbaka tidigare än vad alla trodde, jag hoppas på samma sak nu. Det känns ändå ganska positivt eftersom jag befarade att säsongen skulle vara körd. Låret verkar redan ha blivit lite bättre, säger Antonio som redan är igång och tränar rehab.

– Jag har cyklat en hel del och fått mina övningar av läkaren. Nu ska jag knyta näven och kämpa för att kunna hjälpa laget i de sista omgångarna.

Publicerad 2011-09-08 kl 12:28
Annons
Annons
Annons