POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Slitet Bajen inför Blåvitt - tar hjälp av publik och "hokus pokus"

Efter 120 tuffa minuter mot Syrianska är Hammarby slitet inför söndagens match mot IFK Göteborg.
- Vi kör isbad, massage, passiv stretching och lite annan hokus pokus, säger fystränaren Janne Mian till fotbollskanalen.se.

Hammarby hade 4-0 mot Syrianska i svenska cupen och med en minut kvar ledde laget ännu 4-2.
- Det var onödigt med förlängning. Det är en extra halvtimmes spel och det är inte optimalt, påpekar lagets fystränare Janne Mian.

Samtidigt tror han inte att det kommer att kosta så mycket mot IFK Göteborg.
- Vi vilade Petter (Andersson), Kleber (Saarenpää) fick gå ut tidigt och många andra spelade bara 60 minuter. Dessutom vet vi att när vi går in på Söderstadion på söndag och känner publikstödet så hittar vi den mentala inställning som behövs.

Skadeläget är dock lite oroande.
- Paulinho fick en smäll på axeln. Det gör lite ont, men han ska kunna spela. Sedan åkte vi på ett litet bakslag idag med Louay Chanko. Han skulle bli spelklar idag men har fortfarande ont. Vi pratar med läkare imorgon och avgör då om han kan spela på bedövning eller någon annan tejpning. Sedan har ju Mikkel Jensen ont också, men han har varit borta kortare tid och då är det närmre till matchformen. Vi testar honom imorgon.

Och Suleyman Sleyman är fortfarande skadad, eller?
- Ja, det börjar kännas okej för honom nu men vi kan inte chansa. Han har en bristning på baksidan och om man spelar honom för tidigt kan den gå av och då missar han hela säsongen.

Publicerad 2008-05-02 kl 17:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå