POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Smärta stoppar inte stjärnan mot Djurgården

En krånglande hälsena - men Lasse Nilsson struntar nu i problemen och lovar framöver spel i både allsvenskan och Europa League.

– Det kommer att göra ont ett tag till, säger han till Borås tidning.

Så länge Elfsborg bara spelar en match i veckan så klarar Lasse Nilsson att vara med. Men när Europacupspelet knackat på dörren har boråsarnas nummer nio tvingats vila.

– Det blir för mycket med mer än en match i veckan och nu har vi prioriterat allsvenskan hittills, säger Nilsson till BT.

I kväll gästar Djurgården Borås Arena och på torsdag är det återigen dags för Europa League-spel när norska Ålesund står för motståndet i kvalomgång tre.
Tränaren Magnus Haglund är försiktig i sina uttalanden medan Lasse Nilsson är mer positiv.

– Vi har känt att vi har varit bättre än både Fola och Sûduva så då har vi kunnat spara lite spelare. Nu går vi in i skarpt läge, i en period med bara tuffa matcher framöver. Tidigare har vi kunnat tänka två matcher framåt, nu får vi ta match för match, säger Haglund.

Nilsson:
– Det är som det är, lite ömt. Men jag räknar med att det inte kommer bli sämre om jag spelar. Det är smärtan som avgör och lite smärta kan man spela med. Jag hoppas jag kan vara med på torsdag också.

Med hårt matchande ökar risken för yttelrigare slitningar på Nilsson hälsena men anfallaren är inte orolig inför hösten.

– Nej, det kommer göra ont ett tag till. Men som sagt, så länge det inte blir sämre så… Det är helt enkelt en sådan senskada som är efterhängsen.

Mårthen Bergman

Publicerad 2011-07-25 kl 12:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå