Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Smedberg-Dalance dementerar flyttryktena

GÖTEBORG: Enligt boliviansk media är Martin Smedberg-Dalence klar för Nacional i Uruguay. Något han själv inte har en aning om.
– Att jag skulle vara klar för någon klubb är helt fel, säger han till fotbollskanalen.

Mittfältaren gjorde en mindre succé för sitt Bolivia under Copa America och blev väldigt omtyckt i Bolivia och i Sydamerika. Under måndagseftermiddagen kom uppgifter från boliviansk media att Smedberg-Dalence var klar för Nacional i Uruguay.
– Min telefon ringer som sjutton, även från utlandet nu. Men det finns ingen sanning i det, jag har inte läst vad det står. Men det är en klubb som visat intresse och sagt att de ska höra av sig till IFK Göteborg. Men att jag skulle vara klar stämmer inte. Just nu känns det som att de vet mer än mig, säger Smedberg-Dalence och skrattar.

Hur ser du på en möjlig flytt till Sydamerika?
– Det är ingen hemlighet att jag gjort mig ett litet namn i Sydamerika nu. Det finns en del klubbar som visat lite intresse men från det till att det ska bli allvar är en lång väg och process. Men det beror ju på vilken klubb. Skulle en av toppklubbarna vara seriöst intresserade så är det intressant ur egen del. Men jag har kontrakt med IFK och det är många viktiga matcher för laget och även om jag inte fått den speltiden jag hade hoppats på så är mitt fokus på Blåvitt här och nu.

Publicerad 2015-07-13 kl 19:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons