Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Söder: ''Hysén blir ännu bättre än förra säsongen''

Tobias Hysén gjorde 18 mål i fjol och blev utsedd till Allsvenskans bäste spelare. I lördagens allsvenska premiär två mål direkt och lovord därefter från en av Sveriges mest spännande spelare.

Supertalangen Robin Söder satt hemma framför tv:n och såg med stora ögon Tobias Hysén vara hur självklar som helst, trots tungt med förväntningar på sig efter den enorma fjolårssäsongen.

- Tror absolut att han går mot en ännu bättre säsong än i fjol. Jag tror han blir ännu bättre nu, säger Hyséns lagkompis.

- Det märks att han fått chansen i landslaget. Men det kanske viktigaste är att Tobias fått fortsätta att göra mål efter förra säsongen. Och det har han verkligen gjort. Han har ju gjort mål hela tiden.

Söder som snart är tillbaka efter sin korsbandsskada glorifierar utan vidare upp Tobias Hyséns storhet.
En av Sveriges största talanger är inte överraskad - inte det minsta - över ännu en målsuccé.

- Det här överraskar ju inte alls för oss som sett honom vara bäst i stort sett i varje match under hela försäsongen. Han är så otroligt smart och har hittat en sådan tajming i sina löpningar.

- Titta så rätt han springer i varenda djupledslöpning - hela tiden. Han är så trygg. Det märks att allt bara flyter på runt omkring honom.

Publicerad 2010-03-13 kl 19:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons