Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Söderström räknar inte med Bajen

I torsdags avslutade Fredrik Söderström provträningen med Hammarby. Men 35-åringen räknar inte med spel i klubben utan har siktet inställt på att återvända till Lanzarote i slutet av juli.

- Jag har kontrakt med dem i två år till. Sedan har jag inte heller 15 kontraktsförslag som ligger och väntar på mig, säger 35-åringen till FotbollDirekt.com.

Söderström blev proffs i portugisiska VSC Guimaraes för över tio år sedan. Efter succén i sitt klubblag flyttade mittfältaren till Porto och fick också debutera i Tommy Söderbergs svenska landslag. Just nu huserar svensken i Lanzarote. Under flera år har det spekulerats i att han ska komma tillbaka till Sverige, men veteranen har hela tiden blivit kvar nere vid Medelhavet. Efter testspelet med Hammarby skulle det äntligen kunna bli aktuellt med en övergång till allsvenskan.

- Jag har pratat en hel del med Tony Gustavsson. Han var i Brage förut och jag brukade vara och sommarträna med dem. Tony är otroligt seriös i sin satsning. Han tyckte att jag såg bra ut fysiskt, som en 22-åring. Men vi pratade inte mycket framtid, berättar Söderström.

Fredrik Söderström själv vill inte beteckna det som en provträning utan mer sommarträning för att själv hålla igång inför nästa säsong. Han känner Lasse Eriksson och Tony Gustavsson sedan tidigare och tyckte att det passade bra att träna med Hammarby.

- Vi har inte sagt något utan det var bara träning. Inte mer än så.

Känns Hammarby helt uteslutet? - Man vet aldrig. Men när jag flyttar hem en dag är det störst chans att det blir Stockholm. Jag har min syster och en lägenhet här.

Trivs du bra i Lanzarote? - Nja, jag blev besviken på laget i år. Vi skulle fajtas om att gå upp och sedan hamnade vi i mitten någonstans.

Publicerad 2008-06-03 kl 17:57
Annons
Annons
Annons