Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Söderström stannar i Hammarby

Fredrik Söderström har bestämt sig. Han stannar i Hammarby också kommande säsong.

- Ja, allt talar för att jag utnyttjar min option och forsätter i Hammarby. Har man varit med och spelat ned klubben, så får vara med och spela upp den igen, säger Söderström till FotbollDirekt.se på telefon från Lanzarote där han semestrar och bättrar på solbrännan.

Hammarby får som bekant spela i Superettan kommande säsong men Söderström säger till FotbollDirekt att han inte sätter någon prestige i att bums spela i den högsta ligan.
- Nej absolut inte. Under det ett och ett halvt år jag varit i Hammarby har jag lärt mig älska den här föreningen. Det är fantastiskt kul att vara en del av Hammarby.

Han tror också att hans rutin blir värdefull när det gäller en återkomst till den högsta serien.
- Även om det är bra med mix, så är det samtidigt oerhört viktigt med rutinerade spelare, säger Söderström.

Det har dragit ut lite på tiden när det gäller att utse en ny Hammarbytränare, hur ser du på det? - Det är klart att man tycker att det borde bra att något vore klart men samtidigt är det bra att de inte skyndar fram ett beslut, utan det är viktigt att de får in rätt profil som kan leda laget.

Söderströms gamla klubb Brage gick upp i Superettan och givetvis började då spekulationerna om att han skulle flytta tillbaka till Dalarna.
- Jag blir enormt nostalgisk varje gång jag tänker på Brage. Det var ju klubben jag debuterade i Allsvenskan i och är förstås speciell för mig.

Har du hört något konkret därifrån?
- Det har väl ringt lite reportrar som velat veta hur det låg till. Men Brage har inte varit i direkt kontakt med mig.

Publicerad 2009-12-07 kl 16:50
Annons
Annons
Annons