POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Sportchefen: "Speltiden uppfyllde inte Tobias förväntningar"

Foto: Bildbyrån.

Tobias Sana återvände under lördagen till IFK Göteborg.
Nu berättar Peter Christiansen mer om de bakomliggande orsakerna. 
- Under senaste tiden har den speltiden Tobias fått inte uppfyllt hans egna förväntningar, säger Århus sportchef.

IFK Göteborg meddelade under lördagskvällen att Tobias Sana, 30, och Hosam Aiesh ansluter till föreningen. Sana, som tillhörde Blåvitt mellan 2009 och 2012, ansluter närmast från danska klubben Århus och skrev på ett avtal över tre och ett halvt år, samtidigt som han uttryckte stor glädje efter presentationen. 

Jag har drömt om att få chansen att komma tillbaka. Nu var första gången jag fick frågan sedan jag lämnade för Ajax 2012 och jag kände direkt att jag vill ta den här möjligheten, sa 30-åringen i en kommentar på Blåvitts hemsida. 

Nu berättar Århus sportchef Peter "PC" Christiansen mer om varför Sana, efter två år, lämnar hans förening. Han menar att det handlar om knapp speltid och att svensken vill komma närmare sin familj. 

- Under senaste tiden har den speltiden Tobias fått inte uppfyllt hans egna förväntningar och samtidigt har Tobias sin familj i Sverige, som han vill åka hem till och vara närmare, säger sportchefen i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter:

- När hans tidigare klubb IFK Göteborg kom upp, så var det naturligt att se om vi kunde hitta en överenskommelse som alla parter är tillfreds med. Det lyckades vi med och jag vill ta tillfället i akt att tacka Tobias för hans insatser i AGF och önska honom lycka till med de nya utmaningarna. 

Sana fanns under söndagen med på IFK Göteborgs träning. I år blev han noterad för totalt fyra framträdanden i den danska högstaligan. 

Publicerad 2019-08-11 kl 11:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå