Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sportchefsryktena fortsätter snurra kring Alvén: Har pratat med ”Putte” Carlsson

Stefan Alvén medger att han träffat Ingvar ”Putte” Carlsson, men vill inte säga något om huruvida han kommer att presenteras som ny sportchef i Djurgården.
- Vi får se vad styrelsen beslutar, säger han till fotbollskanalen.se.

Redan i måndags kunde fotbollskanalen.se berätta att Stefan Alvén var en av kandidaterna till att bli ny sportchef i den nya DIF-organisation som styrelsemedlemmen Ingvar ”Putte” Carlsson ska presentera för den nyvalda DIF-styrelsen under fredagen.

Och ryktena om Alvén fortsätter att snurra runt den före detta DIF-spelaren som jobbat med DIF under de senaste åren i egenskap av jurist. Men han vill inte riktigt gå in på om han får en roll i ”nya Djurgården”.
- Nej, kan inte det. Det stämmer att jag och ”Putte” Carlsson i den nya styrelsen träffat och pratats vid – men det var då mer ett likadant samtal som han haft med Lars Lagerbäck, Björn Andersson och Magnus Pehrson, säger Alvén (Mer om de mötena kan du läsa HÄR).

Men handlade det om ett jobb för dig i nya DIF-organisationen?
- Nja, det var mer för att jag har en inblick i klubben efter min tid som spelare, och det faktum att jag jobbat nära dem som advokat. Jag tror att ”Putte” sitter och slipar på ett förslag till organisation, sedan får vi se vart det leder.

Så, kan du säga ja eller nej om du blir ny sportchef eller manager, om man så vill, i Djurgården?
- Nej det kan jag inte, vi får se vad som beslutas på det mötet styrelsen ska ha, säger Alvén.

Publicerad 2009-11-19 kl 19:16
Annons
Annons
Annons