POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Stabaek om Nannskog: ''Knäpptyst från Stockholm''

Daniel Nannskog kan tänka sig att flytta till Stockholm nästa säsong. Det har han själv sagt och lämnar därmed öppet för en övergång till antingen Djurgården, AIK och Hammarby. Men något intresse har inte Stabaek inte märkt av.

- Det har varit knäpptyst från Sverige, säger Stabaeks sportsligt administrativa ledare Tom Schelvan till FotbollDirekt.se.

Stabaek är på väg mot norskt ligaguld och spel i Champions League kommande säsong. Mitt i det här befinner sig alltså Daniel Nannskog som är uppe i 13 mål bara den här säsongen, något som ger skytteligaledning. Fyra nya så sent som i en Tippeligamatch i går (söndag). Totalt har han gjort 78 mål på 101 matcher. Men Daniel Nannskog, klubbens störste spelare genom tiderna, på väg att hoppa av. Nannskog har bland annat en tvåårsperiod i Djurgården bakom sig i slutet av 1990-talet.

- Men det är viktigt att komma ihåg att han har ett år kvar på kontraktet med oss. Vi får se hur säsongen slutar först men går vi bara till Champions League så hoppas vi kunna locka honom med det, säger Schelvan.

Stabaek vill med andra ord inte lägga sig platta inför stjärnans önskemål om att bryta kontraktet efter säsongen.
- Han vet att vi vill skriva nytt kontrakt. Det kommer vi göra allt för att lyckas med. Vi har inte gett upp.

- Hur mycket han betyder? Det är klart att en spelare som gör 15-20 mål per säsong betyder en hel del.

Men ni har inte hört något från Sverige? - Nej, det har vi inte gjort. Inte ett pip. Han har som sagt ett år kvar på kontraktet. Om någon klubb visar intresse blir det en förhandlingssak.
Ola Gustavsson
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-09-15 kl 14:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå