Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Stahre förtegen om Norrköping: "Kul att det finns intresse"

Mikael Stahre är redan laddad för nästa tränaruppdrag.
Som kan bli i Norrköping.
- Alltid kul med intresse från klubbar, säger han till fotbollskanalen.se.

Några dagar har gått sedan Panionios meddelade att samarbetet med svensken bryts efter bara ett halvår. Poängen uteblev i ligan, men Stahre känner sig ändå nöjd med vad han hann med att uträtta på grekisk mark.

- Jag har inte fått stukad självkänsla eller drabbats av något energitapp. Snarare tvärtom. Resultaten har inte varit bra, men jag tycker ändå att jag blivit bättre på många olika sätt, säger han till fotbollskanalen.se.

Här hemma pratas det om Norrköping, att du ska ha blivit kallad till en intervju. Hur ser situationen ut?
- Nej, men det är klart att jag kommer att lyssna på de olika alternativ som dyker upp. Sedan får jag och min agent samla ihop det och så, och se vad som kan vara spännande. Men jag vill inte kommentera erbjudanden från enskilda klubbar.

Även om Norrköping har hört av sig vill du inte berätta?
- Nej, det handlar om respekt för klubbar och sådana bitar. Men visst, det är alltid kul när det finns intresse, säger Stahre.

Hur resonerar du kring framtiden i stora drag?
- Jag kommer att träna ett lag snart igen. Det blir inte tal om något medvetet sabbatsår. Min ambition är att komma igång så snart som möjligt.

Du känner att du har den orken redan nu?
- Absolut, jag är en driven person och vill fortsätta att ta mig framåt så fort det går.

Vad känner du att du kunnat göra annorlunda i Panionios?
- Det finns alltid saker som varit bra och saker som varit mindre bra. Men det är en helhetsbild som man först får när man har facit i hand. Verksamheten kring laget har fungerat och om det var några misstag som begicks skedde det i så fall i ett väldigt initialt skede. Men det är lätt att säga nu, när man har de här sex, sju månadernas erfarenhet av att bo utomlands.

Vad är det för misstag du tänker på?
- Tja, organisatoriska frågor runt laget framför allt. Hur många spelare vi hade i truppen, sådana bitar. Men det är som sagt lätt att säga nu när man kan organisationen och vet mer om fotbollen här nere. Jag kunde inte ha gjort annorlunda från början, utan agerade på det sätt som kändes rätt då.

Vad har du för tidsaspekt att vara kvar i Grekland?
- Familjen har funnit sig till rätta och vi har barnen i skolan fram till jul. Det finns ingen anledning att avbryta det, men sedan får man förstås se vad som händer framöver. Nu inväntar jag att bilden ska klarna, säger Stahre.

Publicerad 2010-10-30 kl 16:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons