Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Stahre frivilligt arbetslös - mot ny klubb i sommar

Mikael Stahre är fortsatt arbetslös - men han är det frivilligt. AIK:s mästartränare från 2009 har tackat nej till flera bud men ser nu ut att ha en ny klubb på gång.

- Flera klubbar har kommit med konkreta förfrågningar sedan han slutade i Grekland. Men vi har bestämt oss för att det ska kännas riktigt rätt innan han tar nästa jobb, säger hans agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

- Det finns flera aktuella intressanta förfrågningar som vi håller på och tittar på och målsättningen är att ha klart med en ny klubb i sommar.

Det har i stort sett varit tyst om Mikael Stahre i vinter även om han för ett par veckor sedan nämndes som en kandidat för FC Köpenhamn.
Den förre AIK-tränaren ville varken bekräfta eller dementera huruvida han var en konkurrent till Malmös Roland Nilsson om jobbet i den danska superklubben.

- Jag kan bekräfta att en större klubb varit i kontakt med oss, fortsätter Stahres agent:
- Men vilken klubb det är behåller vi för oss själva.

Intresset för honom håller i alla fall i sig, enligt Per Jonsson - och Stahre hoppas nu att få klart med någonting till sommaren och det huvudsakliga målet är en utländsk klubb.

- Ja, så är det. Det finns intresse från både utlandet och här hemma. När vi känner att det stämmer med rätt klubb så slår vi till direkt.

- Inriktningen för oss är att någonting kommer att hända till sommaren. Men det viktigaste är som sagt att känna att det är rätt den här gången. Mikael är ny i sammanhanget och har bara tränat en utländsk klubb och fått sluta - så därför är det viktigt att nästa steg för honom blir rätt och ingen kortsiktig lösning.

- Det ska kännas rätt - och än så länge har det inte gjort det. Det är därför vi bestämt oss för att avvakta - något vi tidigt bestämde oss för att göra.

Publicerad 2011-03-25 kl 22:22
Annons
Annons
Annons